چاپ سه بعدی این امکان را به کمپانی میدهد که مشخصات مورد نیاز برای تولید را به صورت دقیق تولید و همین طور ساختن قطعات تیتانیوم و آلومینیوم به این وسیله نیز از مواردی است که باعث میگردد تا این روش تولید بسیار ارزانتر و سریعتر انجام پذیرد.
این قطعات میتوانند برای تولیدات اولیه به منظور تست و آزمایش آن در محیطهای شبیه سازی شده به طور سریع تولید و مورد آزمایش قرار گیرند و در صورت نیاز قطعات مصرفی بهینه سازی گردند.

جالب است بدانید که کاترهام تنها شرکتی نیست که از این تکنولوژی در ماشینهای فرمول یک خود استفاده میکند. شرکتهای دیگری به مانند لوتوس (Lotus)، رد بول (Red Bull) و Force India سالیان متمادی است که از این تکنولوژی در تولید ماشین های فرمول یک استفاده میکنند.
تکنولوژی چاپ سه بعدی در تولید ماشینهای فرمول به روشی موثر برای کاهش هزینه و سرعت تولید تبدیل شده است. در تولید فرمول یک ایرو دینامیک علمی است حیاتی و برای طراحی و تولید ایده های جدید و هم چنین تعیین سیر فکری نو، پرینتر سه بعدی دستگاهی است مناسب. هر چه ایدهها بیشتر باشد میتوان مقایسه و تحلیل بیشتری نمود. حال آنکه به این مهم می توان با استفاده از پرینتر های سه بعدی با سرعت دست پیدا نمود و به صورت موثرتری بر روی جادهها مسابقه داد.